Professionele relatiebegeleiding bij relaties onder druk
Onze relatiebegeleiders in de provincie Oost-Vlaanderen

Wim Van De Maele
09 / 296 41 02

Gent & Aalst

Wim Van De Maele

Problemen in je relatie, een (nakende) scheiding, een conflict met je ouders, broer of zus, onenigheid met je ex-partner, geen klik – en dus veel ruzie – met een lid van je nieuw samengesteld gezin … Het zijn allemaal situaties die emotioneel veel van je vragen. Zeker als je alleen voor de uitdaging staat om een oplossing te vinden. Is dat voor jou heel herkenbaar? Vertrouw dan op de begeleiding van Orato.

Contextgerichte zorg en communicatie

Onze relatiebegeleidingen verlopen volgens de principes van contextgerichte zorg. We hebben aandacht voor de mensen die we begeleiden én de context waarin ze functioneren. Daarnaast neemt respectvol leren communiceren en omgaan met elkaar een belangrijke plaats in onze begeleidingen in. Orato biedt je ondersteuning en begeleiding in vier expertisegebieden:

 

 

De begeleiders van Orato hebben een groot inlevingsvermogen en luisteren met veel aandacht en respect naar alle betrokken partijen. Zo kunnen ze in alle objectiviteit bijdragen tot een duurzame en constructieve oplossing waarin iedereen zich kan vinden.

Ben je op zoek naar relatiebegeleiding in Oost-Vlaanderen?

Vind een expert in je buurt