Bemiddelaars met expertise in (echt)scheidingen, familiezaken en conflicten op de werkvloer
Onze erkende bemiddelaars in de provincie Antwerpen

Ilse De Cuyper
03 / 303 72 32

Mechelen & Willebroek

Ilse De Cuyper

Wonen, werken en leven met anderen kan leiden tot conflictueuze situaties. Want jij hebt jouw gedachtes, gevoelens en ideeën en die durven al eens te botsen met die van anderen. Het is heel menselijk om het met iemand oneens te zijn. Meestal zijn je ruzies of conflicten van korte duur, maar soms slagen jij en de andere partij er niet in om tot een oplossing te komen. Dan kunnen de bemiddelaars van Orato een uitweg bieden.

Bemiddelaars met drie principes

Bemiddeling is een proces zonder winnaars of verliezers. Het doel is om een gedragen en duurzame oplossing te vinden waarbij alle partijen zich goed voelen. Om dat doel te bereiken hanteren onze bemiddelaars drie principes in hun bemiddelingen: neutraliteit, vertrouwelijkheid en vrijwilligheid.

Concreet? Ze zijn objectief, creëren een veilig kader waarin je open en in alle vertrouwen kunt communiceren, en werken alleen met mensen die openstaan voor bemiddeling.

Onze bemiddelaars zijn gespecialiseerd in:

  • Gezinsbemiddeling – onze bemiddelaars brengen jou en (nieuwe) leden van je gezin dichter bij elkaar
  • Ouderschapsbemiddeling – onze bemiddelaars helpen jou en je ex-partner om op een constructieve manier met elkaar te communiceren en gedragen afspraken te maken
  • (Echt)scheidingsbemiddeling – onze bemiddelaars streven ernaar om samen met jou en je ex-partner een goed compromis uit te werken voor het co-ouderschap, de verblijfsregeling, de alimentatie en het ouderschapsplan
  • Conflictbemiddeling op de werkvloer – onze bemiddelaars begeleiden collega’s naar respectvolle onderlinge relaties

 

Onze bemiddelaars stellen zich op als neutrale tussenpersonen die samen met alle betrokkenen op zoek gaan naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is.

Streef je naar een bemiddelde oplossing voor een conflict? Vertrouw dan op de professionele aanpak van onze erkende bemiddelaars.

Onze bemiddelaars zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Brussel.

Vind een expert in je buurt