Bemiddelaars met expertise in (echt)scheidingen, familiezaken en conflicten op de werkvloer
Onze erkende bemiddelaars in Gent

Wim Van de Maele
09 / 296 41 02

Gent

Wim Van de Maele

Je hebt elke dag gesprekken met mensen die behoren tot je persoonlijke of professionele leefwereld. Meestal verlopen die gesprekken vlot en aangenaam omdat jullie relatie goed is. Maar soms doet of zegt iemand iets waarmee jij het helemaal niet eens bent, of vertel of doe jij iets wat de andere onaanvaardbaar vindt.

Het gevolg? Een conflict dat jullie relatie onder druk zet. Een situatie waarin de erkende bemiddelaars van Orato een uitweg kunnen aanreiken.

Objectieve erkende bemiddelaars

Wil je zonder slaande deuren en op een respectvolle manier uit elkaar gaan? Of wil je de moeilijke relatie met je voormalige partner, een gezins- of familielid of een collega verbeteren? Dan kun je rekenen op de hulp van onze erkende bemiddelaars om dat doel te bereiken.

Orato is je partner voor:

  • Gezinsbemiddeling – onze bemiddelaars helpen je om de druk op je relatie met een (nieuw) gezinslid te verminderen
  • Ouderschapsbemiddeling – onze bemiddelaars laten jou en je ex-partner elkaar opnieuw met respect behandelen
  • (Echt)scheidingsbemiddeling – onze bemiddelaars bemiddelen tussen jou en je voormalige partner om tot goede afspraken te komen over het co-ouderschap, de verblijfsregeling, de alimentatie en het ouderschapsplan
  • Conflictbemiddeling op de werkvloer – onze bemiddelaars gaan met de betrokkenen aan de slag om conflictsituaties op de werkvloer te normaliseren of te vermijden

 

De bemiddelaars van Orato gaan voor bemiddeling op basis van neutraliteit, vertrouwelijkheid en vrijwilligheid. Zo ben je zeker van een onderhandelde, gedragen en duurzame oplossing voor je conflict.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of heb je interesse in professionele bemiddeling om een conflict op te lossen?

Vind een expert in je buurt