Bemiddelaars met expertise in (echt)scheidingen, familiezaken en conflicten op de werkvloer
Onze erkende bemiddelaars in Leuven

Matthias Nauwelaerts
089 / 38 28 50

Tielt-Winge & Leuven

Matthias Nauwelaerts

De ratrace van het leven zorgt ervoor dat je onder druk staat en stress ervaart. Het is dan ook niet verwonderlijk dat grote veranderingen in je persoonlijke leven, zoals een scheiding of een nieuw samengesteld gezin vormen, of een moeilijke professionele relatie kunnen leiden tot een conflict. Ze zijn vaak de druppel die je emmer doet overlopen.

Voorkomen en oplossen

Wil je conflicten voorkomen of oplossen? Dan staan de ervaren bemiddelaars van Orato voor je klaar. Want bemiddeling voorkomt dat de situatie escaleert. Onze bemiddelaars herstellen de communicatie en het wederzijdse respect tussen de betrokken partijen om zo tot een aanvaardbare, onderhandelde en duurzame oplossing te komen.

Onze bemiddelaars hebben expertise in:

  • Gezinsbemiddeling – onze bemiddelaars helpen de relaties tussen gezinsleden (ook nieuw samengestelde gezinnen) te verbeteren
  • Ouderschapsbemiddeling – onze bemiddelaars ontmijnen de conflictueuze situatie tussen ex-partners
  • (Echt)scheidingsbemiddeling – onze bemiddelaars helpen ex-partners om een goed akkoord uit te werken over het co-ouderschap, de verblijfsregeling, de alimentatie en het ouderschapsplan
  • Conflictbemiddeling op de werkvloer – onze bemiddelaars reiken een oplossing aan in conflicten tussen collega’s

 

De bemiddelingen van Orato verlopen volledig op vrijwillige basis. Onze bemiddelaars hanteren de principes van neutraliteit en vertrouwelijkheid.

Kom met de hulp van een professionele bemiddelaar tot een oplossing voor je conflict.

Vind een expert in je buurt