Ervaren bemiddelaar in echtscheidingen

Een echtscheiding is een moeilijke periode waarin je heel wat praktische zaken moet regelen en belangrijke beslissingen moet nemen. Zowel rond jullie vermogen als met betrekking tot jullie kinderen. Naar al die praktische zaken staat je hoofd vaak niet in deze emotionele tijd. Maar doe niets waarvan je later spijt krijgt: laat je door de hele echtscheidingsprocedure begeleiden door iemand met ervaring en knowhow. We staan als erkend bemiddelaars in echtscheidingen voor jullie klaar. We helpen jullie om met respect voor elkaar te kunnen scheiden.

Glasheldere echtscheidingsovereenkomst

Zijn alle beslissingen genomen en voelt iedereen zich goed met de gemaakte afspraken? Dan gieten we alle akkoorden en regelingen in een wettelijk verplichte echtscheidingsovereenkomst. Zodra jij en je ex-partner de overeenkomst ondertekenen, nemen we ook de volledige praktische afhandeling van jullie echtscheiding bij de familierechtbank voor onze rekening. Moet jullie woning verkocht of overgenomen worden? Dan begeleiden we jullie ook bij de notaris. Kortom: jullie kunnen in elke fase van het echtscheidingsproces op ons rekenen.

Gaan jij en je partner uit elkaar en willen jullie zeker zijn van een vlotte afhandeling van jullie echtscheiding? Vertrouw dan op mijn ervaring als begeleider en bemiddelaar bij echtscheidingen.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Vind een expert in uw buurt