Missie

Orato helpt mensen waarvan de relatie onder druk staat. Ze kunnen bij mij terecht als ze willen samenblijven of uiteengaan met respect voor elkaar. Ik help mijn klanten oplossingen zoeken als ze willen samenblijven of willen scheiden, als ze problemen hebben met hun ex-partner of in hun nieuwe gezin, maar ook bij problemen in de grotere familie zoals bij erfenissen of familiebedrijven.

Terug leren praten met elkaar en luisteren naar elkaar staat hierbij steeds centraal. Daarnaast begeleid ik hen om inzicht te krijgen in wat controleerbaar en niet controleerbaar is, ondersteun ik hen in het veranderingsproces en in de praktische afhandeling van hun vraag. Bij Orato krijgen mensen steeds een oplossing die emotioneel en juridisch op maat is waardoor ze terug rust kunnen ervaren in hun leven.

Visie

In onze huidige maatschappij staan veel relaties onder druk wat een serieuze invloed heeft op volwassen en kinderen.

Met Orato streef ik naar een wereld waarin conflicten opgelost worden voor ze escaleren en te ver gaan. Want veel problemen kunnen voorkomen en opgelost worden door bemiddeling. Als erkend (familiaal) bemiddelaar zoek ik steeds een oplossing met een beperking van procedures en betwistingen. Ik leer mensen terug communiceren met elkaar en geef hen terug rust. Mensen leren zo hun problemen uitspreken en krijgen handvaten om ermee om te gaan. Bovendien ervaren kinderen waarvan de omgeving beter communiceert met elkaar minder moeite om op te groeien tot evenwichtige volwassenen, wat een positieve invloed heeft op onze samenleving.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in uw buurt