Erkend bemiddelaar, systemisch counselor & Ouderschapscoördinator

Nele De Keyser 089 / 38 28 50 Hasselt & Bilzen

Nele De Keyser Ik ben Nele De Keyser. Als mensen mij vragen om mezelf voor te stellen, antwoord ik dat ik een bemiddelaar, systemisch counselor, auteur, echtgenote, stiefmama, muzikant, filosoof én criminoloog ben die vaste grond gevonden heeft in Beverst, Bilzen. Een hele mondvol, maar mezelf samenvatten in één woord, lukt nu eenmaal niet. Dat is voor jou waarschijnlijk niet anders. Want een mens is niet in enkele woorden te vatten. We zijn complexe wezens vol emoties die verschillende rollen hebben. Dat besef is trouwens ook de reden waarom ik bij Orato doe wat ik doe.

Respectvol omgaan met elkaar

Waar mensen in interactie treden, ontstaan conflicten. Het geeft mij veel energie om mensen te helpen hun problemen op te lossen, hen weer positief in contact te brengen met elkaar en hen opnieuw respectvol met elkaar te laten omgaan. Ik heb een opleiding tot bemiddelaar gevolgd, omdat ik met mensen, relaties en communicatie wilde werken. Zeggen dat ik mijn job graag doe, is een understatement!

Team van bemiddelaars

Het menselijke aspect van bemiddeling geeft me veel voldoening. Maar ook het juridische kader rond bemiddeling – en vooral rond echtscheidingsbemiddeling – vind ik ontzettend interessant. Daar heb ik me dus in gespecialiseerd. Emoties en juridische correctheid gaan in mijn aanpak dan ook hand in hand. Ondertussen heb ik een team van bemiddelaars rond mij verzameld. Samen vormen ze een netwerk van professionals met een juridische, psychologische of andere gespecialiseerde achtergrond. Ze versterken elkaar, geven adviezen en ondersteunen.

Begeleiding en advies

De voorbije jaren groeide Orato en ik kreeg almaar meer vragen van mensen die behoefte hadden aan begeleiding en advies. Om mijn eigen bagage te vergroten, en om hen beter en deskundiger te helpen, startte ik met een opleiding rond contextgerichte zorg. Daardoor kan ik systeemgericht met individuen, ouders, jongeren, gezinnen en groepen werken.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?
Neem dan gerust contact met ons op.

Vind een expert in uw buurt