Mieke Schrijvers

U bent hier:
Mieke Schrijvers

Erkend familiaal bemiddelaar

Mieke Schrijvers

Op mijn achttiende vond ik een uitdagende job binnen Defensie. Ik ontmoette veel mensen en was gefascineerd door hun verhalen. Het sociale aspect interesseerde me enorm en mijn honger naar meer kennis over psychologie, relaties, communicatie en conflicten was niet meer te stillen.

Ik startte met de opleiding Gezinswetenschappen en tegelijkertijd werd ons gezin verrijkt met drie zonen. Tijdens mijn werk- en levenservaring zag ik steeds opnieuw dat relaties samengaan met uitdagingen en conflicten. Geen wonder dat ik verliefd werd op het vak relatiebemiddeling waar ik meer leerde over hoe om te gaan met conflicten. Aangezien ik ondertussen besmet was met de studiemicrobe, was de opleiding als Familiaal bemiddelaar de volgende stap richting een nieuwe uitdaging.

UITDAGINGEN VERTALEN NAAR DUURZAME AFSPRAKEN

Ben je op zoek naar ondersteuning in de manier waarop je kan omgaan met conflicten en uitdagingen in jouw relatie? Twijfel je om te scheiden of te blijven? Zoek je een manier om constructief uit elkaar te gaan als partners terwijl je samen positief in het ouderschap kan blijven staan?   

Wanneer je kiest voor bemiddeling ga je voor concrete en zelfgemaakte afspraken waar je beiden achter staat. Ik luister naar ieder van jullie op een rustige en neutrale manier. Ik bevraag jullie bezorgdheden, wensen en noden en houd daarbij rekening met het belang van kinderen. Ik geef info waar nodig en ondersteun je om open te communiceren en te luisteren naar elkaar. Ik school me permanent bij en kan rekenen op een krachtig, multidisciplinair team.

Ik kijk ernaar uit jullie te begeleiden in het vertalen van uitdagingen naar duurzame en haalbare afspraken op maat.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?

Neem dan gerust contact met ons op.