Professionele bemiddeling bij (echt)scheidingen, familiezaken en conflicten op de werkvloer
Onze bemiddelaars in de provincie Antwerpen

Ilse De Cuyper
03 / 303 72 32

Mechelen & Willebroek

Ilse De Cuyper

Een mens is een complex wezen met eigen emoties en overtuigingen. Je werkt, woont en leeft samen met andere mensen die ook elk hun eigen emoties en overtuigingen hebben. Het is dus niet verwonderlijk dat je in een persoonlijke of professionele context af en toe in conflict met iemand ligt omdat jullie gevoelens, meningen en verwachtingen niet dezelfde zijn …

Bemiddeling als gerichte stap naar een oplossing

Conflicten horen dus bij het leven. Maar ze zijn vaak emotioneel erg belastend en contraproductief. Conflicten oplossen is bovendien niet altijd gemakkelijk, want de communicatie met de persoon met wie je een conflict hebt, beperkt zich meestal tot ruziemaken. Herkenbaar? Vertrouw dan op de bemiddelingen van Orato. Je kunt bij ons terecht voor:

  • (Echt)scheidingsbemiddeling – bemiddeling om tot een consensus te komen over vermogensrechtelijke en familierechtelijke onderwerpen, zoals het co-ouderschap, de verblijfsregeling, de alimentatie en het ouderschapsplan.
  • Gezinsbemiddeling – bemiddeling wanneer de emoties binnen je (nieuw samengestelde) gezin zo hoog oplopen dat een normale onderlinge relatie tussen de gezinsleden moeilijk wordt.
  • Ouderschapsbemiddeling – bemiddeling wanneer de gemaakte afspraken met je ex-partner niet meer nageleefd worden.
  • Conflictbemiddeling op de werkvloer – bemiddeling bij oplopende spanningen tussen medewerkers van bedrijven.
  • Ouderschapscoördinatie – bemiddeling als je verwikkeld bent in een vechtscheiding.

 

 

Onze bemiddelaars zijn neutrale tussenpersonen die in hun bemiddelingen de principes van vertrouwelijkheid, neutraliteit en vrijwilligheid respecteren.

Ben je op zoek naar professionele bemiddeling in Antwerpen?

Vind een expert in je buurt