Juridisch advies

Houdt je ex-partner zich niet aan de afspraken? Heb je vragen over een eventuele scheiding, maar ga je liever niet naar een advocaat? Of begrijp je de details en de precieze juridische gevolgen van een notariële akte of overeenkomst die je moet ondertekenen niet?

Dan geven we je graag juridisch advies. Zo helpen we je om problemen op te lossen of te voorkomen.

Laagdrempelig en betaalbaar advies

Als erkend bemiddelaars staan we niet alleen voor je klaar om te bemiddelen in je conflicten of je te begeleiden bij een (echt)scheiding of problemen in je gezin of familie. Je kunt bij ons ook vrijblijvend terecht voor betaalbaar, laagdrempelig juridisch advies in mensentaal.

Eén verhelderende sessie

Kom je bij Orato langs voor advies? Dan leggen we je in één sessie uit welke mogelijkheden je hebt. We luisteren heel goed naar je, analyseren de context, en geven je advies dat helemaal aangepast is aan je situatie. We vertellen je voor welke zaken je het best een advocaat kunt raadplegen en geven aan welke problemen je onderling kunt oplossen. Heb je een advocaat nodig? Dan verwijzen we je door naar een advocaat die gespecialiseerd is in jouw problematiek en past bij jouw persoonlijkheid.

Op zoek naar een empathisch klankbord en juridisch correct, onderbouwd en aangepast advies?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.