Vaak gestelde vragen

Hoelang duurt het voor ik een afspraak heb met een expert van Orato?

We streven ernaar om je uiterlijk zeven werkdagen na je aanmelding een afspraak te geven.

Hoe maak ik een afspraak?

Je neemt rechtstreeks contact op met de expert van jouw keuze. Elke Orato-expert beheert zijn eigen agenda en plant zelf zijn afspraken. Die korte communicatielijn is jouw garantie op een snelle afspraak. Is jouw expert ziek of met vakantie? Dan schakelen we zijn telefoon door naar een collega, zodat we je toch kunnen helpen. Elke expert streeft ernaar om zijn e-mails binnen de 24 uur te beantwoorden.

Wat als mijn expert de telefoon niet opneemt?

Laat dan een boodschap achter op het antwoordapparaat en vermeld zeker je naam en telefoonnummer. Je expert belt je dan zo snel mogelijk terug. De meesten van onze experts voorzien ’s morgens en in de vroege avond tijd voor hun telefoontjes.

Wat moet ik doen als ik mijn afspraak niet kan nakomen?

Dan neem je zo snel mogelijk contact op met je expert om een nieuwe afspraak te maken. Zo kan jouw expert je timeslot gebruiken om iemand anders te helpen. Annuleer je minder dan 24 uur op voorhand? Dan brengen we je consultatie in rekening.

Kan ik van expert veranderen als ik me niet helemaal goed voel bij de persoon bij wie ik terechtkom?

Ja, natuurlijk. Een goede klik met je therapeut of bemiddelaar is erg belangrijk. Als die er niet is, geef je dat beter zo snel mogelijk aan. Dat is belangrijk om je zo goed mogelijk te kunnen helpen!