Professionele bemiddeling bij (echt)scheidingen, familiezaken en conflicten op de werkvloer
Onze bemiddelaars in de provincie Vlaams-Brabant

Matthias Nauwelaerts
016 / 79 53 42

Leuven & Tielt-Winge

Matthias Nauwelaerts

Ilse Snelders
02 / 89 69 299

Brussel & Meise

Ilse Snelders

Ilse De Cuyper
03 / 303 72 32

Meise

Ilse De Cuyper

Veranderingen in je persoonlijke of professionele leven kunnen tot conflicten leiden. Want verandering betekent dat mensen uit hun comfortzone gehaald worden, dat er nieuwe regels gelden, en andere afspraken gemaakt moeten worden. Een (echt)scheiding, een nieuwe relatie met een partner die al kinderen heeft, een erfenis of een nieuwe collega: het zijn maar enkele voorbeelden van conflictgevoelige situaties.

Bemiddeling door een onafhankelijke professional

Een conflict is uiteraard voor niemand aangenaam. En dus staan de betrokkenen er meestal wel voor open om tot een oplossing te komen. Het probleem? Als je met iemand in conflict ligt, is het niet evident om zonder de begeleiding en bemiddeling van een onafhankelijke tussenpersoon tot een constructief gesprek te komen. Een rol die de erkende bemiddelaars van Orato graag op zich nemen. Zij bemiddelen in vier expertisedomeinen:

  • (Echt)scheidingsbemiddeling – bemiddeling om tot een consensus te komen over vermogensrechtelijke en familierechtelijke onderwerpen, zoals het co-ouderschap, de verblijfsregeling, de alimentatie en het ouderschapsplan.
  • Gezinsbemiddeling – bemiddeling wanneer de emoties binnen je (nieuw samengestelde) gezin zo hoog oplopen dat een normale onderlinge relatie tussen de gezinsleden moeilijk wordt.
  • Ouderschapsbemiddeling – bemiddeling wanneer de gemaakte afspraken met je ex-partner niet meer nageleefd worden.
  • Conflictbemiddeling op de werkvloer – bemiddeling bij oplopende spanningen tussen medewerkers van bedrijven.
  • Ouderschapscoördinatie – bemiddeling als je verwikkeld bent in een vechtscheiding.

 

 

Onze bemiddelaars helpen je om tot een oplossing te komen en leren je opnieuw communiceren met elkaar. Ze begeleiden je naar een oplossing die emotioneel en juridisch volledig juist is, zodat je terug rust in je leven krijgt.

Ben je op zoek naar professionele relatiebemiddeling in Vlaams-Brabant?

Vind een expert in je buurt