Relatietherapie voor relaties onder druk
Onze relatietherapeuten in de provincie Limburg

Nele De Keyser
089 / 38 28 50

Hasselt & Bilzen

Nele De Keyser

Lise Meysen
011 / 49 46 94

Dilsen - Stokkem

Lise Meyssen

An Sordo
011 / 49 47 00

Hasselt & Bilzen

An Sordo

Marie Baerten
011 / 49 46 94

Tienen & Bilzen

Marie Baerten

 

Loopt je relatie niet zoals je zou willen? Is het contact met je partner een moeizaam verhaal geworden? En ben je op zoek naar een oplossing? Vertrouw dan op de ervaring en expertise van de relatietherapeuten van Orato in Limburg om jou te helpen om je relatie te verbeteren.

Focus op de mens én de situatie

Om een relatie onder druk te verbeteren, is het belangrijk om aandacht te hebben voor de mensen én voor de situatie. Daarom hanteren onze relatietherapeuten in hun begeleidingen de principes van de contextgerichte zorg, waarbij ze rekening houden met de betrokken partijen en de context van de relatie. Als persoon kun je moeizame relaties ontwikkelen met verschillende personen in je omgeving: je partner, gezinsleden of familieleden.

Daarom kun je bij onze relatietherapeuten terecht voor:

 

Relatietherapie kan alleen succesvol zijn in een veilig kader dat vertrouwd aanvoelt. Daarom nemen onze relatietherapeuten hun tijd om goed naar jou én naar je partner te luisteren. Zo zorgen zij ervoor dat iedereen zich goed voelt bij de begeleiding en de stappen naar een goede oplossing kan zetten.

Wil je een stroeve relatie verbeteren onder begeleiding van een ervaren relatietherapeut?

Je vindt onze therapeuten onder meer in Hasselt en Bilzen.

Vind een expert in je buurt