Caroline Pirard

U bent hier:
Caroline Pirard

Erkend familiaal bemiddelaar & ouderschapscoördinator

Caroline Pirard

Mezelf omvatten in 1 woord is onmogelijk maar ik kan wel definiëren waarom ik bemiddeling zo belangrijk vindt. In mijn praktijk als advocaat merk ik hoe het wel eens voorkomt dat zelfs een gunstig vonnis mijn cliënt toch niet steeds de oplossing bood die de klant nu net zo hard nodig had.
Een vonnis leent zich nu eenmaal niet tot het aanleggen van een bepaalde creativiteit, daar waar bemiddeling net daar nu wel ruimte voor laat. Bovendien neemt een procedure soms zoveel tijd in beslag dat deze soms als een werkelijke lijdensweg beschouwd werd.

Maatwerk

Ik begon mij bijgevolg af te vragen hoe ik mijn klanten een betere service kon bieden en wel terdege kon voldoen aan hun vraag naar een oplossing op maat. Derhalve volgde ik met succes een opleiding bemiddeling, en werd ik erkend als bemiddelaar.

Mijns inziens is bemiddeling immers een grote meerwaarde voor mensen die zich willen inzetten om op een creatieve manier, een oplossing te bekomen. Een oplossing die bovendien ook nog eens vaak duurzaam is aangezien een bemiddelingsakkoord vaak kan voldoen aan het merendeel van de behoeftes, en dit alles op een snelle wijze, en daarenboven nog eens kostenefficiënt.

Het team van ORATO laat bovendien ook nog eens toe dat er multidisciplinair gewerkt wordt, waardoor er ook tegemoet gekomen kan worden aan emotionele behoeftes, en er eventueel ook aan kinderen een veilige omgeving geboden kan worden om door een specialist gehoord te worden.

U kan rekenen op mijn objectiviteit en onafhankelijkheid.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?

Neem dan gerust contact met ons op.