Marie Baerten

U bent hier:
Marie Baerten

Erkend familiaal bemiddelaar

Zaakvoerder

Ik ben Marie Baerten: erkend familiaal bemiddelaar, antropologe, echtgenote, teckelbaasje en creatieve duizendpoot. Die laatste eigenschap benut ik ook ten volle in mijn rol als familiaal bemiddelaar.

Bemiddelen betekent immers: op zoek gaan naar een oplossing op maat en ja, daar komt soms behoorlijk wat creativiteit bij kijken. Ieder mens is anders, geen twee gezinnen zijn hetzelfde. Wat bijvoorbeeld werkt voor het ene ouderteam, werkt daarom niet voor het andere. Bij bemiddeling is er geen ‘passe partout’. Net dat maakt het zo boeiend en is de reden dat ik mijn job zo graag doe.

Levenslang leren

Denken dat je de wijsheid in pact hebt is gevaarlijk. Wetgeving verandert in een razend tempo en er zijn steeds nieuwe juridische en psychologische inzichten. Ik volg regelmatig bijscholingen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het werkveld. Dit om de juridische correctheid van de opgestelde overeenkomsten te kunnen garanderen, alsook de best mogelijke emotionele ondersteuning op maat te kunnen bieden.

Wil je weten of bemiddeling een goede oplossing is voor jou?

Neem dan gerust contact met ons op.