Verblijfsregeling bij scheiding

Ga je scheiden van je partner? Dan is een goede verblijfregeling uitwerken voor jullie kinderen heel erg belangrijk. Want zo kun je de pijn van de scheiding een beetje verzachten en toekomstige discussies voorkomen. Met onze juridische kennis, empathie en erkenning als bemiddelaars begeleiden we jullie naar een verblijfsregeling op maat die wettelijk helemaal in orde is.

Via bemiddeling een goede verblijfsregeling bepalen

Een misvatting over de verblijfsregeling? Je krijgt als ouder niet automatisch een week-weekregeling van de rechter als je daarom vraagt. De wet zegt dat de rechter een gelijk verdeeld verblijf moet overwegen als jij of je ex-partner dat vragen. Maar hij is wettelijk niet verplicht om dat ook toe te kennen. Wil je een goede verblijfsregeling voor je kinderen, maar verschil je van mening met je ex-partner? Dan biedt bemiddeling jullie een goede oplossing.

Gedetailleerde verblijfsregeling bij scheiding

We spreken uitgebreid met jou en je ex-partner. Zijn jullie kinderen oud genoeg? Dan betrekken we hen in het bemiddelingsproces. Zo krijgen we een duidelijk beeld van jullie unieke situatie en kunnen we een verblijfsregeling op maat van jullie levens voorstellen. De verblijfsregeling die we samen uitwerken is heel gedetailleerd en omvat naast de dag, de plaats en het uur van de wissel, ook de afspraken over de vakanties en speciale feestdagen. Verandert er iets aan jullie situatie? Dan kunnen we de gemaakte afspraken altijd in onderling overleg aanpassen. Die flexibiliteit is heel belangrijk.

Een verblijfsregeling bij scheiding opstellen? Daar helpen wij je graag mee.

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.